Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблеми с водната помпа и последствия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблеми с водната помпа и последствия

Както някои от вас знаят, Алфата се държа неприлично и ме остави на пътя . За сега сме в бокса, лошото е че ходих да търся друга ама само една 147 ми хвана окото ама много пари и искат
    Подробности за заболяването: за сега съм водна помпа и ангренажен ремък напред, моля се да не сме ударили клапани

Като излезем от бокса пак ще се видим

ПП. Търся Пежо 206 (примерно) за жената да води детето на градина.
    Alfa Romeo GT 2.0 JTS
    Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
    Fiat Brava TD100

аааууу..... какво се е случило колега ?!??! и кога това ?
    http://luchi.bg/ Парапети

Comment

леле аз ако трябва да пиша всеки път във форума когато съм на сервиз ще заключат всички теми
      Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Първоначално публикувано от sudo
        Както някои от вас знаят, Алфата се държа неприлично и ме остави на пътя . За сега сме в бокса, лошото е че ходих да търся друга ама само една 147 ми хвана окото ама много пари и искат
        Подробности за заболяването: за сега съм водна помпа и ангренажен ремък напред, моля се да не сме ударили клапани
        Това ли се оказа причината в крайна сметка Скъсан ремък??? Дано не си въртял да палиш като е угаснала!

...ПП. Търся Пежо 206 (примерно) за жената да води детето на градина.
        Не се излагай! Земи и едно пунто на момичето, а рестото от пежото - за ремонт на старата или тунинг на следващата

...Като излезем от бокса пак ще се видим
        Нали знаеш, че линия 146ЖТД на градския минава покрай вас Само кажи и ще те забера за сбирката Хем ще ти покажа и как кара Нено в Бургас
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

.
          Ами какво му има толкова - малко повече вдигаж температура , ама не прегрява , С превъртаща перка ме върна от Бургас , ама и без климатик Е този път катахме икономичо използвайки даже и инерцията с мъркащ на ПХ мотор.
          Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
          Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
            Това ли се оказа причината в крайна сметка Скъсан ремък??? Дано не си въртял да палиш като е угаснала!
            Тц, не е скъсан ремъка, а и не съм въртял след като угасна, та затова имам една плаха надежда да е угаснала от задирането на водната помпа без да удари клапаните

Първоначално публикувано от trustworthy
            ...ПП. Търся Пежо 206 (примерно) за жената да води детето на градина.
            Не се излагай! Земи и едно пунто на момичето, а рестото от пежото - за ремонт на старата или тунинг на следващата
            Няма да е Пижо (тез се излагат бре 8к за е***и пичата въшка) аресах едно 145 2.0 TD, де му е турбото на туй нещо а и кво да гледам по матора, че то сичко друго му е като на мойта убавица?
            Alfa Romeo GT 2.0 JTS
            Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
            Fiat Brava TD100

Comment

...Тц, не е скъсан ремъка, а и не съм въртял след като угасна, та затова имам една плаха надежда да е угаснала от задирането на водната помпа без да удари клапаните
              Е щом си И за ремък тогава? Обтегачът здрав ли е? Абе най-добре да дойдеш да си изплачеш мъката в неделя

... аресах едно 145 2.0 TD, де му е турбото на туй нещо а и кво да гледам по матора, че то сичко друго му е като на мойта убавица?
              Дай да дойда да погледна и аз, че поне знам къде слагат турбото и как изглежда

Предварително благодаря на Тошко за манипулацията
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

ПП. Търся Пежо 206 (примерно) за жената да води детето на градина
                Аз продавам Поло 98"

Повече инфо тук:http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=14599
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                X